viernes, 20 de octubre de 2023

Assumpció Mateu

Camins

Del 26.10 al 02.12     c/ Petritxol 4, Barcelona

"Camins” és una mirada enrere, una reflexió de la meva trajectòria vital i creativa de tot aquells moments que formen part de mi i que m’han acompanyat.

La meva vida i la meva obra sempre han estat lligades.

És per això que el que ha passat a una s’ha vist sempre reflectida en l’altra i aquesta exposició és un recull d’alguns moments.

Paisatges vitals que reflecteixen el moment en el que em trobava quan els vaig realitzar. Paisatges interiors, Mediterrani, Bosc Cremat i l’actual obra en la que treballo relacionada amb la Natura i l'Univers.

Paisatges interiors on el món es filtra a través de la meva mirada i les meves experiències arribant a fondre’s entre ells. I és que la vida ens porta per molts camins.

Amb aquesta exposició espero que pugueu transitar pels meus camins i potser arribar a trobar-nos dins el meu món.

"Camins" es una mirada atrás, una reflexión de mi trayectoria vital y creativa de todos aquellos momentos que forman parte de mí y que me han acompañado.


……

Mi vida y mi obra siempre han estado atadas.

Por eso lo que ha pasado a una se ha visto siempre reflejada en la otra y esta exposición es una recopilación de algunos momentos.

Paisajes vitales que reflejan el momento en el que me encontraba cuando los realicé. Naturaleza, Mediterráneo, Bosque Cremat tiene la actual obra en la que trabajo relacionada con la Naturaleza y el Universo.

Paisajes interiores donde el mundo se filtra a través de mi mirada y mis experiencias llegando a fundirse entre sí. Y es que la vida nos lleva por muchos caminos.


Con esta exposición espero que podáis transitar por mis caminos y tal vez llegar a encontrarnos en mi mundo.

c/ Petritxol 4, Barcelona.   Del 26.10 al 02.12       Inauguración jueves 26 a las 18h.